Loading...
nl

Hashtags

5 Sporten voor een leuke en actieve date

5 Sporten voor een leuke en actieve date

Het klinkt misschien heftig, maar sporten is de perfecte manier om iemand te leren kennen. Bovendien komen er tijdens het sporten allerlei stofjes vrij (denk aan serotonine en endorfine), waardoor je je zelfverzekerder en meer ontspannen voelt. Overtuigd? Probeer dan zeker een van deze vijf tips voor een eerste, actieve date!

Rolschaatsen of skeeleren

In het winterseizoen is schaatsen een populaire date-activiteit, maar daarvoor kun je ook de rolschaatsen of skeelers van zolder halen. Geniet van het mooie weer en rol hand in hand door het park van je voorkeur. Het kost misschien wat vallen en opstaan, maar ook dat maakt het uiterst romantisch.

Mountainbiken

De pret begint op dit moment met het voorbereiden van de fietsroute. Ga je helemaal off-road, of neem je het veilige fietsparcours? Blijft u in de buurt of gaat u een onbekende plek ontdekken? Het gaat helemaal om jullie! Na een middag hard werken is het ook helemaal geoorloofd om op het balkon een ijskoud biertje te nuttigen. Zo kunt u nog even gezellig napraten.

Klimmen

Naast het feit dat omhoog klimmen een leuke en stijlvolle activiteit is, is het ook de ultieme zelfvertrouwenstest. Je date zorgt ervoor dat je niet op de grond belandt als je onbedoeld met je voet uitglijdt op een hoogte van acht meter.

Roeien

Er is weinig romantischer dan in een bootje door een prachtig natuurgebied te varen. Je bent hectisch, maar je hebt ook rustig de tijd om elkaar veel beter te leren kennen en te genieten van de omgeving. Ben je wat fanatieker? Dan kun je natuurlijk twee roeimachines nemen in het fitnesscentrum en een wedstrijdje houden. Wie verliest, rekent later met de ander af op een shake.

Bodypump les

Bij het uitgaan dans en flirt je ook, dus waarom zou je dat niet gebruiken om tegelijkertijd je spieren te trainen? Daag je date uit voor een bodypump-les en laat zien waar je van gemaakt bent. Geschikt voor als het slecht weer is en je het warm wilt krijgen!

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 13

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto