Loading...
en

Tags

Zin in een actieve date? 5 Zomerse ideeën!

Zin in een actieve date? 5 Zomerse ideeën!

1. Samen skeeleren

Je kunt samen plezier beleven aan rolschaatsen, buiten in het zonlicht. Maar als dit te gewoon voor je is, kun je misschien kijken of er bij jou in de buurt een rolschaatsdisco is. Ben ik streng? Ja, dat ben je zeker! Dat is nog eens een originele date! En als je niet zo goed bent in rolschaatsen, is het dan gewoon romantisch? Je zult dichter bij elkaar moeten komen en aan elkaar hangen om niet te vallen.

2. Een boottochtje

Nagenoeg niets is zo lekker als in het zomerseizoen op het water te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden.U kunt bijvoorbeeld een bootje huren of heel origineel: een zwanenboot, het blijven uitstekende dingen! Trek wel comfy kleding aan, want dan kun je (water)trappen. Ben je wat stijlvoller? Dan is het huren van een kano of paddleboard misschien meer iets voor jou!

3. Samen op cursus gaan

Nu zult u misschien geloven, mweh wat een vreemd concept !!! Maar nee, er zijn verschillende cursussen en workshops die worden gegeven, speciaal in de zomer.Er zijn vast wel cursussen waar jullie allebei interesse in hebben. Wie begrijpt het niet, misschien houden jullie beiden echt van fotografie of gewoon van iets als pottenbakken. Je weet maar nooit.

4. Naar de dierentuin

Wanneer bent u voor het laatst naar een dierentuin geweest? In de zomer is er genoeg te doen en er zijn regelmatig speciale aanbiedingen waarbij je vaak zelfs de dieren mag voeren. Origineel om dit tijdens een date te doen, toch?

5. Een geweldige fietsvlucht

Deze is al vaker aangestipt. Samen fietsen is ontzettend rustig en een goede manier om bij te kletsen (mits het niet waait en je elkaar op een oncharmante manier moet uitkauwen). Een tandem leasen maakt het nog aangenamer, al is het jammer dat je elkaar niet in de ogen kunt kijken. Des te meer reden om onderweg te stoppen voor een picknick, bijvoorbeeld.

Er zijn veel leukere alternatieven voor een originele date in het zomerseizoen. Niet gemotiveerd genoeg? Dan kan je steeds de vorige blogs vol date motivatie bekijken!!!! Wat is volgens jou de beste plek voor een date?

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 13

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo