Loading...
en

Tags

5 Dingen die je date afschrikken

5 Dingen die je date afschrikken

Het heeft geen zin om bij dating alles op tafel te gooien en het achterste van je tong te laten zien. Het is heel belangrijk om eerst te ontdekken of je een goede match bent. Net nadat er een aantal dates, vele telefoontjes en lange Whatsapp gesprekken zijn geweest, kun je grondig vragen hoe zij of hij de toekomst ziet. In dit artikel ontdek je 5 dingen die je date kunnen afschrikken.

Zomaar over je ex praten

Het ronduit slechtste wat je kunt doen is alleen maar over je ex praten. Het maakt niet uit hoe goed of hoe vervelend die ex was, doe het gewoon niet. Praten over het verleden tijdens een date legt geen goede basis voor een eventuele toekomst.

Visie op de toekomst

Wij single daten omdat jullie uiteindelijk willen genieten, samen willen verhuizen, en misschien zelfs willen trouwen of kinderen willen krijgen. En dat is allemaal prima. Dit zijn onderwerpen die je niet ter sprake gaat brengen tijdens je allereerste afspraakjes. Het is essentieel om eerst te leren of jullie überhaupt wel een goed stel zijn. Dan, over een paar maanden, kun je grondig beginnen te praten over de toekomst. Als je begint over de wens om binnen een jaar samen te gaan wonen, trouwen en kinderen te krijgen, is de kans groot dat je date dit kwalijk zal nemen en zelfs zal afkeuren.

Doen alsof je anders bent

Daten kan je een zorgelijk gevoel geven en dat is niet zo gek. Het is allemaal nieuw en dat met iemand die je niet begrijpt. Toch moet je proberen jezelf te zijn en niet te hard proberen. Als je te hard je best doet, kan dat nogal wanhopig overkomen en dat is wel het laatste wat je wilt tijdens een afspraakje.

Geen sociaal leven

Een persoonlijk (sociaal) leven is zo cruciaal. Het is zelfs een van de succesfactoren om een relatie te onderhouden. Je hoeft geen streng sociaal dier te zijn, maar het komt ook een beetje belachelijk over als je zegt dat je zelden iets met maatjes doet, niet sport en geen hobby's hebt.

Jaloezie

De doodsteek voor elke relatie. Als je al tijdens de eerste afspraakjes laat merken dat je echt jaloers bent, belooft dat niet veel goeds. Probeer dit tot een minimum te beperken!

Wat schrikt je zelf af tijdens een date?

Deze blogsite is geschreven door Dionne Knooren. Op haar blogDiolifestyle bespreekt ze de mooiste hotspots en stedentrips die je niet mag missen, deelt ze routinematig equipementmotivatie, neemt ze je mee in dagelijkse strubbelingen en blogt ze over trends en ontwikkelingen in online marketing.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 12

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo