Loading...
nl

Hashtags

4x Waarom jij als introvert persoon heel aantrekkelijk bent!

4x Waarom jij als introvert persoon heel aantrekkelijk bent!

Door het gevoel anders te zijn dan anderen, hebben introverte mensen vaak niet zo veel zelfvertrouwen. En we weten allemaal dat zelfvertrouwen erg belangrijk is bij het scoren van een goede date! Laten we eens kijken waarom introverte mensen aantrekkelijk zijn, om je zelfvertrouwen te vergroten!

1. Intimiteit

Introverte mensen worden graag geraakt, bijvoorbeeld door een diepgaand gesprek, het ontdekken van betekenis in kunst, of het leren van een gloednieuwe vaardigheid. Dat betekent dat ze hun aandacht moeten richten op een handvol personen en bezigheden, anders verliezen ze het vermogen om dingen te begrijpen. Als een introvert-persoon, laat je veel meer van jezelf zien aan je date en geef je direct betekenis aan jullie samenzijn. Hierdoor laat je een geweldige indruk achter.

2. Luister

Omdat je op zoek bent naar diepgang ben je ook een goede luisteraar. U bent nieuwsgierig naar de standpunten en perspectieven van anderen, zodat u meer te weten komt over de ander en uzelf. Iedereen heeft er behoefte aan dat er naar hem geluisterd wordt, maar niet iedereen voldoet aan die behoefte; veel singles promoten liever zichzelf. Omdat u luistert, geeft u de ander het gevoel uniek te zijn.

3. Delicaat

Introverte mensen hebben eerder in de gaten wat andere mensen voelen en wat er in hen omgaat. Dit maakt communiceren doorgaans veel gemakkelijker en kan leiden tot een langer durende relatie.

4. Check uit

Als introvert trek je je routinematig terug om een tijdje alleen te zijn. Dit heb je nodig om jezelf los te laten en om meer prikkels van anderen en je omgeving te kunnen verwerken. In die tijd kijk je waarschijnlijk een boek uit of kijk je televisie, twee activiteiten waaruit niet alleen je kennis van personen groeit, maar ook je wijsheid in het algemeen. Je bent om die reden een veel aangenamere gesprekspartner en begrijpt je partner veel beter. Als introvert verbeter je jezelf voortdurend en zo wordt je partner alleen maar leuker en aangenamer!

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 12

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto