Loading...
en

Tags

4 Tips voor een goede profielfoto: voor mannen

profiel foto mannen

1. Bedenk welke kleding u wilt gebruiken

Begrijp je wat het meest aanspreekt in een geweldige profielfoto? Een man die eruit ziet alsof hij op zijn gemak is. Help jezelf een beetje en trek iets aan dat comfy aanvoelt. Trek geen pasvorm aan als je dat normaal gesproken niet doet. Natuurlijk is het fijn als je er een beetje over hebt nagedacht, maar vrouwen zien het meteen als je je niet op je gemak voelt. Hou het simpel: kies voor een uitstekend, effen overhemd boven een super gelikt exemplaar. Het gaat om jou. De kleding moet dienen als assistentie en mag nooit in het voordeel werken.

Kies voor een betaald abonnement!

2. Produceer een sterke verschijning

Of u nu wel of niet zo breed bent als u zou willen: een sterke uitstraling past bij iedere man. Oefen in de spiegel. Steekt u uw handen in uw zakken? Breng dan meteen je armen wat meer naar buiten. Til je kin op voor een stoerdere look. Spreid je benen een beetje. Neem de ruimte.

3. Ga ervan uit dat de eerste foto niet meteen is wat je wilt

.

Ook al kun je leukere dingen bedenken dan foto's maken: probeer een piepklein beetje klant te zijn. Of je nu een familielid vraagt of een professionele fotograaf: je moet altijd even de tijd nemen om op gang te komen.

4. Denk bij het maken van de foto's ook aan de tekst op je profiel

.

Heb je in je profieltekst laten zien dat je elk weekend ervaring probeert op te doen op de fiets? Of misschien ben je extreem romantisch aangelegd en kook je graag elke dag voor je geliefde? Laat deze sensatie terugkomen in je profielfoto. Het zorgt ervoor dat het hele plaatje consistent is. Wat er weer voor zorgt dat vrouwen onbewust vertrouwen op wat je schrijft.

Voordeeltip: zwart-wit

Er zijn echt maar weinig mannen die er niet geweldig uitzien in een zwart-witfoto. De reden hiervoor is uiterst basaal. Een zwart-witfoto levert direct contrast op, wat goed past bij een sterk mannengezicht. Controleer altijd of je nog een goede profielfoto in zwart-wit hebt.

Heleen Schrijvershof helpt innovatieve bloggers, ondernemers en fotografen betere foto's te maken. Op haar site vind je nog veel meer suggesties voor het maken van de beste foto.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 12

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo