Loading...
nl

Hashtags

4 Tips voor een geslaagde dubbeldate

4 Tips voor een geslaagde dubbeldate

Als vrijgezel krijg je vaak te maken met goede vrienden die je proberen te koppelen. 'Jullie zijn eigenlijk een perfecte match!' Dat is natuurlijk aan jou. Een dubbeldate is de beste methode om op een relatief ongecompliceerde manier kennis te maken met je beoogde match. Maar dan moet je het wel goed doen! Hier zijn vier pointers voor de beste double date:

1. Niet zeuren

Als je maten heel wat moeite hebben moeten doen om jou op een double date te krijgen, blijf dan niet in de verdrukking zitten. Als je eenmaal een double date hebt geaccepteerd, bied het dan een eerlijke kans. Ga dus vooral niet als een klein kind aan tafel zitten met je handen over elkaar en boos kijken. Wees positief en maak er een leuke avond van!

2. Bereid je voor (maar niet overdreven)

.

Een voordeel van een dubbele date is dat je vrienden je al iets kunnen vertellen over je date. Als ze denken dat jullie een uitstekende match zijn, zijn er natuurlijk fascinerende overeenkomsten. Zorg ervoor dat je van tevoren wat info hebt, zodat je weet waar je het tijdens de date over kunt hebben. Pas op dat je niet overkomt als een stalker door allerlei diepgaande waarheden over je date te bespreken - die je vrienden je misschien helemaal niet hadden moeten vertellen.

3. Voorkom 'weet-je-eigen-verhalen'

Omdat je met je vrienden op stap bent, kan het aantrekkelijk zijn om door te ratelen over leuke dingen die je hebt meegemaakt. Maar voor je date is het niet zo leuk om alle verhalen te horen waar zij of hij niet bij was. Voor je het goed en wel beseft, schreeuwt je date: 'Nee, ik weet het niet meer! Vanwege het feit dat ik er niet bij was! Goedgekeurd: als je date zo reageert, was het waarschijnlijk toch nooit tot oefenen gekomen.

4. Maak er geen 'ik-zie-date' van

.

Een biertje of een glas rode wijn kan lekker zijn om wat van de ergste spanning weg te nemen. Tien biertjes of 10 rode wijntjes zullen waarschijnlijk alle spanning wegnemen. En hoewel dit bij andere gelegenheden misschien tot hele leuke avonden heeft geleid toen je met precies dezelfde vrienden op stap was, is het bij een dubbele date zonde als je de hele avond - inclusief je date - de volgende dag bent vergeten. Je zult zelf een onvergetelijke indruk maken, maar niet op de manier die je je had voorgesteld.

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 12

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto