Loading...
en

Tags

4 Signalen van een gezonde relatie

4 Signalen van een gezonde relatie

U kunt er niet helemaal de vinger op leggen, maar u voelt zich bijzonder op uw gemak bij dit nieuwe contact. Maar hoe kan dat eigenlijk? Waarom voelt u zich zo op uw gemak bij deze persoon? En, hoe ontdek je de mogelijkheid van een gezonde relatie? Single.nl geeft je de 5 cruciale aanwijzingen hiervoor!

Kies voor een betaald abonnement!

Liefde is .... Oprechtheid

Deze keer is het oprecht. Je speelt geen videospelletjes met elkaar en niemand komt bedrogen uit. Het voelt vertrouwd en je kunt elkaar in alle openheid je diepste streken vertellen. Bovendien kun je duidelijk je grenzen aangeven en begrijp je dat de ander dat ook zal doen. Oprechtheid is uiterst essentieel tijdens je dates, omdat het je helpt een vertrouwensrelatie op te bouwen. Probeer hier aan vast te houden, want eerlijkheid is het allerbeste beleid!

Liefde is .... Wederzijds respect

Of je nu samen wilt lachen of huilen, er is voldoende ruimte om je gevoelens te uiten. Je weet dat je crush je met respect zal aanpakken. Wil je de hele dag in je tuinbroek lopen? Hij of zij zal er geen punt van maken, want je wordt gerespecteerd zoals je bent. Hetzelfde geldt natuurlijk ook andersom. Niemand is perfect en je kunt samen lachen om elkaars eigenaardigheden.

Liefde is ... Jezelf kwetsbaar opstellen

Jezelf kwetsbaar opstellen is vaak een uitdaging voor nummers en singles in relaties. Meestal is er iets gebeurd in het verleden waardoor het lijkt alsof je een muur moet bouwen uit zelfbescherming: je hebt misschien een beetje trouwstress en -angst. Deze nieuwe vlam is goed op weg om het fort rond uw hart te slopen. U kunt op hem of haar rekenen voor alles wat u bezighoudt. Het maakt niet uit of het onredelijk is of niet, je date of partner zal je constant een schouder geven om op uit te huilen. Natuurlijk is dit een gevoel dat moet groeien, dus geef het de tijd. Uiteindelijk zul je elkaar zo veel vertrouwen dat zo'n muur helemaal niet meer nodig is.

Liefde is .... Communicatie en Duidelijkheid

In een gezonde relatie wil je graag weten waar je aan toe bent. Openheid, communicatie en duidelijkheid zijn belangrijke aspecten. Jij en je date begrijpen wat jullie van elkaar verlangen en verwachten . Probeer dit ook regelmatig te bevestigen. Mogelijk is uw partner van gedachten veranderd of heeft hij of zij twijfels over iets. Door met elkaar te blijven praten, garandeer je dat je op één lijn blijft. Zo weet je wat je kunt verwachten en waar jullie liefdevolle toekomst heen gaat!

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 12

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo