Loading...
nl

Hashtags

4 redenen waarom jij niet de juiste partner vindt

4 redenen waarom jij niet de juiste partner vindt

je bent te veeleisend

u, veeleisend? Is eerder meer. Hij moet gewoon in het bezit zijn van een compleet veel kastanje haar en een Volvo, een optimum van 48 jaar en tussen 1,85 en 1,88 meter lang, op zijn minst een afgewerkte universiteitsonderwijs hebben, 4 keer typisch maken, geen witte sokken dragen en dragen Het is gezellig geloven dat je moeder wekelijks bij je blijft. Oké, misschien ben je een beetje kieskeurig. Een overdreven lijst met vereisten is vaak een indicatie van angst voor afwijzing. Omdat al die onpraktische omstandigheden veilig en mooi zijn: dit is hoe je elke prospectieve relatie verpest en je niet het risico loopt afgewezen te worden. In plaats van een lijst met voorwaarden waaraan uw mogelijke partner moet voldoen, probeer dan een lijst te maken met verwachtingen van de relatie. Wat is volgens u erg belangrijk in een relatie?

U hebt niet genoeg nodig

Om buitensporig te verwachten van een relatie: dat kan ook garanderen dat u uw match mist. Veel mensen zijn bang om alleen te blijven. Als de zorg zo uitstekend is dat u uw eigen behoeften verwaarloost en niet op let op of die partner het beste is voor het beste met u, kruist u Tree je eigen liefde vreugde. Vanwege het feit dat het opzetten van een relatie die je niet echt verrukt maakt, geen succes op lange termijn is.

Wees waarheidsgetrouw tegen jezelf: wil je bij de ene zijn omdat je op de persoon valt, of omdat je aarzelt om alleen te blijven?

je overschat jezelf

Natuurlijk is uiterlijk niet de meest cruciale factor in een relatie. In de keuzeprocedure is het uiterlijk echter meestal definitief, latere teken speelt een hogere functie. Meestal krijgen singles een relatie met iemand van hetzelfde uiterlijk. Een dame die een 7 zou krijgen van het hele balkon heeft vaak een 7 als man. Je ziet vaak een 9 met nog een negen. Onderzoeksstudie is dat partners die, met gelijkwaardige fysieke aantrekkelijkheid, op de lange termijn regelmatig bij elkaar blijven dan paren die minder hetzelfde lijken in termen van aantrekkelijkheid. Bekijk een goede verschijning bij jezelf in de spiegel als je weinig succes ervaart op de single datingmarkt. Wat is praktisch, wat is mogelijk? Verwacht dat je op knappe graven valt, op negens. Ben je zelf een 9? Vissen in je eigen categorie.

je bent bang

Weer gekwetst. Als start heb je een kleine koppeling vol met relationele ervaring, nu heb je een cabinekast compleet. En die ervaringen hoeven niet allemaal net zo aangenaam te zijn, zodat u op je hoede bent. Het is een uitdaging om jezelf weer vatbaar te maken als je gewond bent door je vorige partner. Maar er is absoluut niets anders te doen dan je wonden likken. En dan om opnieuw door te gaan. U kunt niet voorkomen dat u gewond raakt, maar u kunt zelf kiezen hoe u ermee omgaat. Als je constant bezig bent met wat er zou kunnen gebeuren, zul je veel mooie dingen missen.

Samengesteld door Amanda van Schaik die werkt als freelance verslaggever voor verschillende publicaties. Voor Viva, Libelle en Playboy, om er maar een paar te noemen, bespreekt ze single dating, relaties en gezondheid. Ze is ook de maker van Daily Love , een platform over liefde.

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jun 27

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto