Loading...
en

Tags

3 Verbetertips voor je profieltekst bij online daten

3 Verbetertips voor je profieltekst bij online daten

Misschien kom je niet verder dan 5 zinnen of heb je een levensverhaal getypt zo groot als een essay. Al met al zou je een paar tips kunnen gebruiken om je profieltekst net dat beetje extra te geven. Single helpt je hier graag bij!

Kies voor een betaald abonnement!

1. Begin je single datingprofiel gunstig en pakkend

.

De allereerste en misschien wel primaire functie van je profieltekst is om de aandacht van de lezer te krijgen. U wilt dat iemand te worden geactiveerd en beginnen met het nemen van een kijkje op de rest van je profiel. U zult dit meestal niet bereiken door te beginnen met uw "knapzak" of iets anders negatiefs. Probeer dus een gunstig en aansprekend bericht te publiceren. Vertel wat je onderscheidt en waar je trots op bent, of trek de aandacht met je levensslogan. Wees een happy single in je profieltekst!

2. Geef aan wat je zoekt in een partner

.

Nadat je daadwerkelijk de interesse hebt gewekt, wil je de persoon iets over jezelf vertellen. Vertel bijvoorbeeld hoe je jezelf ziet, of vraag een goede vriend om je uit te leggen. De bezoeker van je profiel zal natuurlijk willen weten wie er aan de andere kant van het scherm zit. Probeer ook aan te geven waar je naar op zoek bent en welke kwaliteiten en interesses je in je mogelijke partner wenst te zien. De lezer zou zich hierin kunnen herkennen en dit zou hem ertoe kunnen aanzetten u een bericht te sturen.

3. Wees vindingrijk en individualiseer je Single profiel

.

Natuurlijk zijn er genoeg standaardaspecten die je in je profieltekst inbrengt. Dat is niet onjuist en in sommige gevallen zelfs essentieel. Toch wil je er zeker van zijn dat je profieltekst onderscheidend is waardoor het de interesse wekt van je potentiële date. Je kunt je tekst voor deze functie personaliseren. Wees creatief op je eigen manier. Hou je van een bepaalde sport of heb je een leuk tijdverdrijf? Vertel de ander waarom je hier gepassioneerd over bent en wat het met je doet. Zet naast je oproep ook leuke foto's op je profiel die bij je passen en laten zien wie je bent.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 12

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo