Loading...
en

Tags

3 Originele ideeën voor een date

3 Originele ideeën voor een date

1. Ontbijt buiten de deur

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en door de week steken de meeste mensen er niet uitgebreid de tijd voor in, dus waarom zou je het niet in het weekend doen met een date? Het wordt steeds populairder om buiten de deur te eten, in Nederland kun je op steeds meer locaties ontbijten. Neem de tijd, geniet van het eten en natuurlijk van de leuke gesprekken.

Kies voor een betaald lidmaatschap!

2. Plan een verrassingsuitje

Een weekendje weg is de beste methode om elkaar nog veel beter te leren kennen. In plaats van dat jullie samen beslissen wat de bestemming zal zijn, is het stiekem veel leuker en interessanter om een verrassingsreis voor jullie beiden uit te kiezen. Jullie wachten beiden in spanning af waar de reis jullie zal brengen. Wordt het genieten in de zon op het balkon of wordt het vriezen in de ijsbar?

3. Bezoek de sauna

Hoewel het misschien een beetje eng is om je tijdens een date meteen helemaal bloot te geven, kun je ook kiezen voor badkledingdag. Toch is de sauna een ideale plek om helemaal tot rust te komen, stevige gesprekken te voeren en elkaar beter te leren kennen: letterlijk en figuurlijk.

Welke optie je ook kiest, het is cruciaal dat je je op je gemak voelt en dat je voldoende tijd hebt om elkaar beter te leren kennen, want dat is natuurlijk het doel: kijken of er iets moois bloeit tussen jullie 2 en wie weet wat de toekomst brengt.

Vertel eens, voor welke eerste date gaan jullie?

Deze blog is samengesteld door Dionne Knooren. Op haar blogsiteDiolifestyle blogt ze over de mooiste hotspots en stedentrips die je niet mag missen, deelt ze routinematig equipmotivatie, neemt ze je mee in de dagelijkse strubbelingen en schrijft ze over de patronen en ontwikkelingen in internetmarketing.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 12

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo