Loading...
nl

Hashtags

10 tips ter voorbereiding op de eerste date

10 tips ter voorbereiding op de eerste date

constant interessant, zo'n volgende actie: het zou natuurlijk ook in het echte leven moeten klikken. Wat zijn een paar dingen waarmee u rekening kunt houden om de allereerste date succesvol te maken? Vertelt u graag de volgende 10 aanwijzingen aan ter voorbereiding op uw eerste date.

Kies een betaald lidmaatschap!

1. Ontspannen voordat de date begint

Gezonde zenuwen zijn typisch voor een date. Als je je een beetje te gespannen voelt, ontspan dan met je favoriete muziek of een lekker bad!

2. Ga vers in de date

Duik in de badkamer, zorg ervoor dat je haar op de juiste plaats is en plaats op een mooie geur. Door fris te komen, maak je een geweldige eerste indruk! U zult meer zelfvertrouwen hebben en u zult uw date waarderen dat u het daadwerkelijk moeilijk hebt genomen.

3. Overweeg uw kleding

Door van tevoren te denken over wat u gaat aantrekken, vermijdt u stress vlak voor de date. Overweeg wat je gaat doen en wees voorzichtig hier Outfit Op.

4. Wat bespreek u tijdens de date?

Met een geweldige eerste date is er voldoende om te praten, maar als er nu een onaangename stilte is, dan heb je een back-upstrategie. Zeker, denk aan een paar dingen die je over de andere persoon zou willen leren.

5. Bied jezelf tijd aan

Haast is zelden goed, specifiek wanneer u zich klaarmaakt voor een date! Zorg ervoor dat u op tijd begint met voorbereidingen voor uw date. Doe het stil op, dat maakt een onderscheid !

6. Wees op tijd op uw date

Kijk omhoog waar je bent overeengekomen, kan veel stress voorkomen. Als je te laat bent vanwege het feit dat je met parkeerplaats speelt, zou dat een schaamte zijn? Bovendien is het zo respectvol voor je date om op tijd te komen: je onthult dat je zijn/haar tijd waardeert.

7. Vermeld anderen van uw date

Je zult jezelf waarschijnlijk redden, maar uiteindelijk heb je geactiveerd met iemand van internet. Vervul de eerste keer constant op een openbare locatie en informeer een buddy waar je naartoe gaat. Kan toch geen pijn doen, toch?

8. Plan een geschikte dateactiviteit

Tijdens de eerste date wil je een beetje beter meer over elkaar leren. U wilt dus praten om een indruk van de ander te krijgen individu. Dus het pakken van een bioscoop is niet zo'n goed idee voor de eerste date !

9. Wees manifier; Geef de andere persoon een kans

Is de eerste indruk echt anders dan je had verwacht? Vergeet niet: je kent de andere persoon niet zo goed, dus probeer er een goede date van te maken. Misschien moet de andere persoon eerst loskomen: je date kan ook een beetje nerveus zijn.

10. Jouw verwachtingen realistisch

In je hoofd heb je eigenlijk al een beeld van hem of haar geschetst, maar in werkelijkheid zal het altijd iets verschillend zijn. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en gewoonten, jij ook! Ga niet in de date met de verwachting om de perfecte partner te vervullen, maar geniet gewoon van het moment tijdens een mooie introductie.

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 20

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto